Társasági tánc

Társasági tánc

A tanfolyam során megismerkedünk a táncparkett-etikett, helyes testtartás, vezetés és követés alapjaival, betekintünk a standard, illetve latin-amerikai, táncok világába.

A tanfolyam alatt megtanult standard táncok az angol keringő, bécsi keringő, tangó, illetve a quickstep, valamint a latin amerikai táncok közül a cha-cha-cha, rumba, samba illetve a jive-al ismerkedhetnek meg a szakra beiratkozottak. Ezek mellett elsajátíthassák a görög táncok alapjait is.

Az elsajátított lépéseket táncos rendezvényeken, bálokon, lakodalmakban hasznosíthatják, ami kellemes és hasznos kikapcsolódást nyújthat.

A tánc egészséges életmódra, magabiztosságra, határozottságra, érzelmi nyitottságra nevel. Hozzájárul ahhoz, hogy a tanulók személyisége nyitottá váljon a közösségi alkotó tevékenység és a művészetek iránt.

A koreográfiák közös előadása erősíti a közösségi szellemet, az egymásért való felelősség érzetét.

Emellett fontos, hogy az iskolában mindenki megtalálja a helyét, a legkisebbektől a legnagyobbakig, akkor is, ha csak a tánc öröméért vesz részt az órákon, és akkor is, ha versenytáncos ambíciói vannak.

A beiratkozottakat csoportokra osztódnak:
4-6 éves mini gyerek,
7-11 éves fiatal,
12-18 éves ífjú,
18 feletti felnőtt
valamint
50/50+ év feletti felnőtteket.

VÁRUNK MINDENKIT SOK SZERETETTEL!!!