Kapcsolat

Csíkszereda, Gál Sándor u. 9.

+40-266-310884

Lépjen kapcsolatba velünk!

GY.I.K.

A leggyakrabban elhangzó kérdésekre
alább igyekszünk választ adni:

A Népiskolába való beiratkozás minden év szeptemberében zajlik az iskola székhelyén. A beiskolázási szerződést személyesen kell aláírni a helyszínen, kiskorúak esetében a szülő ír alá. Amennyiben egyes szakoknál nem telnek be a helyek, utólag, az iratkozási határidő lejárta után is fogadunk diákokat. A tandíj kifizetése minden esetben szerződés alapján teljes évre történik.

Első évre való iratkozás esetén semmilyen előképzettség nem szükséges, az oktatás alapszintről indul. Hangszeres/zenei szakok esetében tartunk egy rövid meghallgatást.

Iskolánkban korhatár nélkül lehet tanulni, mégis az egyes szakok sajátsága miatt elképzelhető, hogy meghatározunk egy alsó korhatárt. Ez minden szak leírásában fellelhető.

Az órák délután zajlanak, az időbeosztás rugalmas, a pontos órarendet minden esetben a csoport közösen alakítja ki a tanárral, oly módon, hogy mindenkinek megfelelő legyen.

Mindazon diákok, akik végigjárják a képzéseket, és sikeresen teljesítik a diplomamunkát, a Kulturális Minisztérium által jóváhagyott diplomát kapnak. Egyes szakoknál, aki csak hobbi szinten szeretne bejárni, csökkentett óraszámban is lehet járni az órákra.